Våre ansatte

Else Ramnes Justnes er utdannet førskolelærer med fordypning innen småbarnspedagogikk (ferdig utdannet våren 2007). Er gift og har tre sønner i ungdomsårene. Bor på Ås utenfor Harkmark og driver aktiv kenneldrift.
Karianne Walvick Landås er også utdannet førskolelærer med fordypning innen småbarnspedagogikk. Ferdig utdannet våren 2007. Bor i huset der barnehagen holder til (2.egt), er gift, og har to sønner.
Andrè Pedersen er lærling på sitt andre år hos oss. Han er utdannet tømrer, men omskolerer seg nå til å bli barne- og ungdomsarbeider. Alltid blid og tålmodig, og han stortrives på tur til lavvoen vår flere ganger i uka.
Kristoffer Foss er også lærling for barne- og ungdomsarbeiderfaget på sitt andre år her i Kulturvugga. Han er alltid full av tøys og tull, og tar gjerne en spøk både for de store og de små i barnehagen.
Siri Linn H. Tjelland er barne- og ungdomsarbeider. Vi er stolte over at Siri Linn var vår lærling og tok fagbrevet hos oss for flere år siden. Etter noen år i et par andre barnehager, er hun nå tilbake igjen hos oss, noe både store og små setter stor pris på.