Våre ansatte

Else Ramnes Justnes er utdannet førskolelærer med fordypning innen småbarnspedagogikk (ferdig utdannet våren 2007). Er gift og har fire sønner. Else bor på Vestnes, og trives godt med dyr, på fjellet og selvsagt i barnehagen sin. Verdens beste sted å tilbringe dagene. Else og Karianne startet Kulturvugga barnehage i 2008.
Karianne Walvick Landås er også utdannet førskolelærer med fordypning innen småbarnspedagogikk. Ferdig utdannet våren 2007. Bor i huset der barnehagen holder til (2.egt), er gift, og er mamma til tre gutter. Elsker å jobbe med barn, og stortrives på 13.året som styrer i Kulturvugga sammen med Else.
Andrè Pedersen er barne- og ungdomsarbeider hos oss. Han er utdannet tømrer, men omskolerte seg til å bli barne- og ungdomsarbeider, og hadde også læretiden sin hos oss. Alltid blid og tålmodig, og han stortrives på tur til lavvoen vår flere ganger i uka. Han er vår egen Lars Monsen, og med sine gode snekkerkunnskaper har han og barna stadig nye planer og prosjekter i lavvoen, der de bygger hytter på bakken, hytter i trærne, brygger og butikk med det de finner i skogen av greiner, kjvister og falne trær.
Kristoffer Foss er også utdannet barne. og ungdomsarbeider og har vært hos oss i Kulturvugga i mange år. Han er alltid full av tøys og tull, og tar gjerne en spøk både for de store og de små i barnehagen. Kristoffer har en helt egen evne til å ta med barna inn i dyrenes verden. Han forteller, og dramatiserer om skogens dyr, og barna er fengslet fra første stund. Gårdsbesøk blir det støtt og stadig, og tur for å kikke på laksen når den trekker seg opp i de små bekkene for å gyte. Kristoffer bor i Holum, er gift og har ei datter.